Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

We zijn toegewijd om te werken op een manier die goed is voor de aarde en goed voor de mens. In ons hele bedrijf richten we ons op verschillende gebieden van milieu-, sociale en bestuurlijke prestaties.

Materiële onderwerpen zijn onder meer productformulering en verpakking, supply chain management, productieactiviteiten, gemeenschapsinvesteringen, gezondheid en veiligheid, mensenrechten en geassocieerd welzijn.

Onze kerndoelen zijn gericht op:

  • Milieubeschermingsbeleid;
  • Gezondheids- en veiligheidsbeleid;
  • Gelijke kansen op werk / Antidiscriminatiebeleid;
  • Social Return.

Milieu

We werken eraan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd de gemeenschappen waarin we werken en leven te verbeteren. Ons team richt zich op het milieu, inclusief lucht, regenwater, grondwater, emissies en afval. We ontwikkelen, implementeren en bewaken milieustrategieën, -beleid en -programma’s om te voldoen aan de huidige milieuregelgeving of deze te overtreffen en toekomstige risico’s en aansprakelijkheden te verminderen.

Emissies

We blijven prioriteit geven aan een juiste behandeling van luchtemissies. Procesverbeteringen en nieuwe, innovatieve technologieën stellen ons in staat de luchtemissies aan de bron te verminderen.

Verpakking

We optimaliseren onze verpakkingssystemen door milieuvriendelijkere materialen te hanteren – zonder de productkwaliteit en integriteit in gevaar te brengen.

Betrokkenheid van belanghebbenden

We betrekken partners, waaronder vooraanstaande academische universiteiten en onderzoekscentra, bij het testen en evalueren van onze producten. We werken ook samen met toonaangevende non-profitorganisaties om feedback te vragen over onze producten en processen en samen te werken aan milieubescherming.

No comments.

Geef een antwoord